top of page
Symbolisch Maan en verspreiden

Aanbod

Heel recent heb ik gekozen voor de tools die me werden doorgegeven vanuit de  école du Tantra  te Juillac en  Tantrik Energy. Yogi Bhajan en Osho zijn de mensen waar Sharabi, de oprichter van l'ecole du Tantra zijn onderricht van kreeg en Kali Shakti ging dan weer in de leer bij Sharabi. Nu heeft deze laatste een eigen school opgezet hier in België: Tantrik Energy. 

Ik bied dus tantratherapie en Kundalini Yogalessen aan. Van jongsaf heb ik een drive om mensen te begeleiden in het overwinnen van talloze dagelijkse obstakels. Zodat ze beter bestand zijn tegen nieuwe uitdagingen die het leven sowieso brengt. Het is mijn intentie je daarin te versterken. 

Afhankelijk van wie voor me zit... en na een verkennend gesprek bekijken we wat je hulpvraag is en wat uit mijn aanbod je verder zou kunnen ondersteunen. Niet elk mens is hetzelfde. Soms volstaat een luisterend oor. En kan een (éénmalig) goed gesprek wonderen verrichten. Evengoed kan het zijn dat je de nood voelt aan diepgaander emotioneel en energetisch werk om rond een aantal zaken meer tot ontspanning te komen. Zodat je meer vrij-meer jezelf- en vanuit jouw kracht je leven nog kloppender kan leiden. Serendan kiest samen met jou wat het beste is voor nu om in te zetten. Dat kan coaching, tantratherapie, inner childwork, een opstelling, relatietherapie, yoga of op een later stadium ook een Yoga of Tantrastage zijn.

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page